• vianočné koláče, vianočné pečenie, medovníky

Tuniakové štangle

 

Potrebujeme:

 

lístkové cesto

1 konzerva tuniaka

1/2 cibule

1 tavený syr

kečup

soľ

korenie

bylinky

vajíčko na potretie

sezam

 

Postup:

 

Na polku lístkového cesta rozotrieme tavený syr a kečup. Pridáme koreniny, tuniaka a nasekanú cibuľu. Cesto preložíme a kraje pospájame. Nakrájame na pásiky, zamotáme a dáme na plech. Potrieme vajíčkom a posypeme sezamovými semienkami. Pečieme cca 20 minút pri 200°C.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Connect with Facebook

face_uprava
Podporte nás!
Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.
Recepty, fotografie jedál a ďalší obsah na www.sladky-zivot.sk je chránený autorskými právami.