• vianočné koláče, vianočné pečenie, medovníky

Tuniakové burgre

 

Potrebujeme:

 

100 g tuniak vo vlastnej šťave

140 g grécky jogurt

1 vajíčko

cca 2 PL ovsené vločky (podľa potreby a hustoty)

strúhaný syr

jarná cibuľka

2 strúčiky cesnaku

soľ, korenie

troška kypriaceho prášku

 

Postup:

Všetko spolu zamiešame a necháme postáť v chladničke aby vločky zmäkli cca 1 hodinu. Z tuniakovej hmoty pomocou lyžice vytvarujeme na panvici burger placky, ktoré z oboch strán opečieme na olivovom oleji. Podávame samotné so zeleninou alebo ako náhradu za mäso.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Connect with Facebook

face_uprava
Podporte nás!
Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.
Recepty, fotografie jedál a ďalší obsah na www.sladky-zivot.sk je chránený autorskými právami.