Tuniakové burgre
100 g tuniak vo vlastnej šťave
140 g grécky jogurt
1 vajíčko
cca 2 PL ovsené vločky (podľa potreby a hustoty)
strúhaný syr
jarná cibuľka
2 strúčiky cesnaku
soľ, korenie
troška kypriaceho prášku
Postup:
Všetko spolu zamiešame a necháme postáť v chladničke aby vločky zmäkli cca 1 hodinu. Z tuniakovej hmoty pomocou lyžice vytvarujeme na panvici burger placky, ktoré z oboch strán opečieme na olivovom oleji. Podávame samotné so zeleninou alebo ako náhradu za mäso.
Vyskúšajte
- Metrový koláč 28. novembra 2024
- Slonia slza 25. novembra 2024
- Gaštanová roláda 24. novembra 2024
- Banánová roláda 13. novembra 2024
- Kokosová roláda Olé 12. novembra 2024
Podporte nás!
Pridaj komentár