• vianočné koláče, vianočné pečenie, medovníky

Špenát Pepka námorníka

 

Potrebujeme:spenat6

 

2 špenátové pretlaky (mrazené)

3 strúčiky cesnaku

3 KL vegety

soľ

mleté čierne korenie

350 ml plnotučného mlieka

 

Zásmažka

3 PL hladkej múky

olej

 

Na zahustenie

2 KL múky

 

Postup:

 

Špenát podlejeme troškou vody a varíme. Keď je špenát rozmrazený, ochutíme ho vegetou, mletým korením, soľou, pretlačeným cesnakom, mliekom a zásmažkou. Necháme prejsť varom a zahustíme múkou (múka vymiešaná v troche vody). Podávame s vajíčkom. Ako prílohu podávame chlieb alebo zemiaky.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Connect with Facebook

face_uprava
Podporte nás!
Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.
Recepty, fotografie jedál a ďalší obsah na www.sladky-zivot.sk je chránený autorskými právami.