Gaštanový pohár
1 čokoládový Olé puding (puding bez varenia)
300 ml studeného mlieka
250 ml šľahačky
200 g gaštanového pyré (mrazené)
trubičky a mätu na ozdobu
Postup:
Z mlieka a Olé vyšľaháme hustý puding. Vyšľaháme si aj šľahačku. Gaštanové pyré vyberieme z mrazničky a necháme ho chvíľu postáť pri izbovej teplote. Nesmie nám však veľmi zmäknúť. Len natoľko aby sa ľahšie strúhalo. Do 6-tich dezertných pohárov rozdelíme na dno puding. Na puding pridáme vyšľahanú šľahačku a nakoniec na hrubom strúhadle nastrúhané gaštanové pyré.
Ozdobíme trubičkou a lístkom mäty.
Vyskúšajte
- Metrový koláč 28. novembra 2024
- Slonia slza 25. novembra 2024
- Gaštanová roláda 24. novembra 2024
- Banánová roláda 13. novembra 2024
- Kokosová roláda Olé 12. novembra 2024
Podporte nás!
Pridaj komentár