Bravčové mäso na hríboch a zelenine

 

Potrebujeme:

 

bravčové mäso (pliecko)

1 cibuľa

masť

čierne korenie, nové korenie

rasca, mletá červená paprika

mäsový bujón 

vegeta

sójová omáčka

za hrsť sušených hríbov

menšia mrkva

mrazený hrášok 

múka na zahustenie

 

Postup:

 

Sušené hríby zalejeme vriacou vodou, necháme ich postáť. Vodu zlejeme a hríby prepláchneme. Cibuľu nakrájame a osmažíme na masti, pridáme koreniny, mäso nakrájané na kocky a hríby. Orestujeme. Pridáme bujón, vegetu a trocha sójovej omáčky. Podlejeme vodou a varíme. Pred koncom varenia pridáme mrkvu, chvíľu povaríme a zahustíme múkou. Nakoniec pridáme hrášok, ktorý necháme chvíľu povrieť.

Podávame so slovenskou ryžou.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Connect with Facebook

face_uprava
Podporte nás!
Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.
Recepty, fotografie jedál a ďalší obsah na www.sladky-zivot.sk je chránený autorskými právami.