• vianočné koláče, vianočné pečenie, medovníky

Zapekaný karfiol s čedarom

 

Potrebujeme:karfiol zapekaný s čedarom, sladký život, recepty

 

karfiol

2 vajíčka

syr čedar (alebo iný tvrdý syr)

strúhanka 

soľ 

pizza korenie

olivový olej

červená cibuľka

rajčina

 

Postup:

 

Karfiol nakrájame na hrubšie plátky, osolíme, posypeme pizza korením, polejeme olivovým olejom, posypeme trochou strúhanky a potrieme vajíčkovou masou (vajíčka vyšľaháme, zahustíme trochou strúhanky a strúhaného syra). Ozdobíme nakrájanou paradajkou, cibuľkou a ešte trocha pokvapkáme olivovým olejom. Povrch posypeme strúhaným syrom a dáme zapiecť. Pečieme pri 185 °C cca 40 minút.

Podávame s celozrnným chlebíkom alebo len tak samotné.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Connect with Facebook

face_uprava
Podporte nás!
Podporte našu snahu pri vytváraní jedinečných receptov. Po kliknutí na PayPal button nám môžete poslať sumu 5,0 Euro.
Recepty, fotografie jedál a ďalší obsah na www.sladky-zivot.sk je chránený autorskými právami.